Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BACKBAR PLANA B: Večer posvećena Darku Rundeku i Vladi Divljanu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

BACKBAR PLANA B: Večer posvećena Darku Rundeku i Vladi Divljanu

Koncert će u subotu održati grupa (Ne)normalni

Tribute bend (Ne)normalni nastupa u subotu, 5. studenoga, u BackBaru Plana B. Druženje počinje u 22 sata, koncert u 23, a ulaz je besplatan.

- Večer je posvećena dvojici velikih autora s ovih prostora - Darku Rundeku i Vladi Divljanu, pjevačima koji su osamdesetih snimili antologijske pjesme sa svojim grupama Haustor i VIS Idoli, a kasnije u svojim solo karijerama nastavili da istom kvalitetom i ljubavlju prema muzici stvaraju nove pjesme koje će se još dugo pjevati i pamtiti - poručili su iz BackBara Plana B.

(Ne)ormalni će odsvirati i koju pjesmu od EKV-a, kao i autorske, a članovi ovog tribute benda su Anja Aleksić (violina, prateći vokali), Nenad Jelenković (vokal, akustična gitara), Dušan Murišić (truba), Miloš Jovanović (klavijature, prateći vokali), Atila Benke (bubnjevi) i Branislav Pavlović (bas gitara).

Vaša reakcija na temu