Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BACKBAR PLANA B: 'Ravno do dna' i 'Balinjera party'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

BACKBAR PLANA B: 'Ravno do dna' i 'Balinjera party'

Hitovi u popularnom klubu

'Ravno do dna' je treći Azrin album, snimljen uživo 21. listopada 1981. godine na koncertu u zagrebačkom klubu Kulušić. Sjećanje na 'Ravno do dna' u BackBaru Plana B upriličit će Đele, Čobi i Toni u petak, 12. travnja. Večer počinje u 22 sata, a koncert sat kasnije.

A gle ovu poslasticu za sve fanove rocka i novog vala kasnih sedamdesetih i osamdesetih! Vidimo se ekipa idući petak u BackBaru Plana B uz najbolje hitove legendarnog benda Azra - poručili su sa Gripa, a ulaznice se mogu kupiti preko sustava Entrio.

Dan kasnije, u subotu, 13. travnja, na redu je Balinjera party.

- Balinjera u programu! Večer je za tulum. Sve znate, pripremite cipele za ples, svi će biti doli. Budite brzi jer je broj karata ograničen. Vidimo se! - naveli su iz bara, dodavši da treba na vrijeme kupiti kartu preko Eventima.

Vaša reakcija na temu