Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press BADNJAK U SPLITU Miris bakalara, šušur i pjesma na svakom koraku!

BADNJAK U SPLITU Miris bakalara, šušur i pjesma na svakom koraku!

Od bakalara, preko klapi 'Ispod ure', sve do nastupa zarazno dobro raspoloženih Frajli i predivnog uvoda u noć uz 4 Tenora…

Splitska Pjaca zbilja na Badnjak donosi najposebnije trenutke! 

Nakon što je na Pazaru planulo preko 5000 porcija bakalara, za koji je bilo potrebno gotovo 250 kila ove ribe, Splićani su se preselili 'Ispod ure' kako bi uživali u tradicionalnom nastupu klapa bez kojih je Badnjak u Splitu nezamisliv. 

Hladnoća, koja je danas ipak bila osjetno manja nego jučer, makar zbog nešto slabijeg vjetra – nije spriječila sugrađane da uživaju u druženju i koncertima na prepunoj Pjaci prvo uz Frajle, a zatim uz 4 Tenora.

Kako je sve skupa izgledalo, pogledajte u fotogaleriji. 

'Svima vam želim sretan Božić. Ove blagdane provedite u miru', kratko je danas kazao gradonačelnik Ivica Puljak. Lijepim željama pridružit će se već sutra na pozornici na Rivi i grupa Boss, koja će u poslijepodnevnim satima svojim autorskim pjesmama, ali i brojnim poznatim hitovima proslaviti Božić sa Splićanima i njihovim gostima. 

Dan iza, u četvrtak, s početkom u 19 sati, glazbeni program na Pjaci nastavit će se uz nastup Harija Rončevića, koji je otkrio kako za njega nastup na Pjaci ima posebno značenje: 'Koncert ću nazvat Ispod ure, jer sam se tamo i rodija! Dolazim tamo di sam trča ka dite. Zato vas sve pozivam da uveličate taj moj gušt, vidimo se!' 

Cjelokupan program na svim lokacijama, možete vidjeti na službenim stranicama Grada Splita!

Vaša reakcija na temu