Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bajamonti i pjevačica Ana Opačak najavljuju koncertno druženje ove subote
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Bajamonti i pjevačica Ana Opačak najavljuju koncertno druženje ove subote

Na Prokurative 28. siječnja stiže Ana Opačak, lanjska osvajačica nagrade Porin, koja će publici predstaviti svoj prvi album i svirati obrade poznatih pjesama na nekoliko jezika po čemu je i poznata - ulaz je slobodan

Nakon rasprodanog salsa showa Mambo Madness prošle subote, ove subote, 28. siječnja, na Bajamontijevu pozornicu dolazi poznata pjevačica Ana Opačak, koja će nam u pratnji Dušana Mitića na gitari kroz večernje koncertno druženje predstaviti svoj prvi album, kao i obrade poznatih pjesama na nekoliko jezika po čemu je i poznata. Ulaz je slobodan, a rezervacije stolova su još uvijek dostupne na 098 9072 167 ili 021 341 033.


2022. u znaku nagrade Porin i albuma prvijenca

Prošlu godinu Ana Opačak započela je osvajanjem nagrade Porin za najbolju vokalnu suradnju, a zaključila ju je objavom albuma prvijenca 'Sve što ostaje', na kojem se isprepliću pop, rock, jazz i šansona, a osim velike Gabi Novak, na njemu sudjeluju i drugi eminentni glazbenici kao što su Elvis Stanić i Ante Gelo.

Ove subote u intimnoj atmosferi Bajamontija imate priliku poslušati poznatu splitsku pjevačicu, višestruku pobjednicu međunarodnih Večeri francuske šansone i sudionica glazbenih festivala u Hrvatskoj i inozemstvu, koja će nam osim pjesama sa svog prvog samostalnog albuma odsvirati i selekciju pjesama na pet jezika.


Večernji izlazak kao u nekoj od europskih prijestolnica

Ne propustite još jedno druženje u ovom hit okupljalištu u centru grada, poznatom po odličnim pizzama iz krušne peći, najvećom ponudom steakova u gradu i drugim specijalitetima, koje je postalo prava platforma za kulturna i zabavna događanja, gdje uz odlične večere imate priliku pratiti vrhunske koncertne i plesne večeri. 


Rezervacija stolova za večer uz Anu Opačak uključuje obaveznu konzumaciju večere - pizze, steakovi, domaće tjestenine i riblja jela, a možete je potvrditi pozivom na 098 9072 167 ili putem Bajamontijevih društvenih mreža.


Vaša reakcija na temu