Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bajamonti večeras najavljuje Salsa Fiestu, uzavrelu plesnu večer uz plesače salse
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Bajamonti večeras najavljuje Salsa Fiestu, uzavrelu plesnu večer uz plesače salse

Rasplesane Prokurative večeras donose dašak Kube u Bajamonti, a za subotu je najavljena nova, plesna večer Splitskog festivala - 'Prokurative plešu'

Prokurative su ovoga tjedna u znaku plesa! Bajamonti Pizza Steak & Fish House i profesionalni plesači salse i plesni entuzijasti večeras, 22. lipnja, od 20 sati, najavljuju uzavrelu, kubansku plesnu večer naziva 'Salsa Fiesta', u prostoru svima poznatom po odličnim koncertima, plesnim i DJ večerima! 

Ulaz je slobodan, a rezervacija uključuje konzumaciju jela po vlastitom izboru, a nude se pizze iz krušne peći, burgeri, odležali odresci, riblja jela i drugi Bajamontijevi specijaliteti.


Ovu specijalnu večer s plesačima salse neki tumače kao uvertiru u novu večer Splitskog festivala - 'Prokurative plešu', koja će se održati ove subote, 24. lipnja, a koja ima za cilj promovirati splitsku plesnu scenu.

Najnovija Cubalicious Night idealna je večer da se zaljubite u salsa lifestyle i Bajamontijevu spizu! Stolove možete rezervirati pozivom na 098 9072 167


Vaša reakcija na temu