Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bajkovita vjenčanja na splitskoj obali
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Bajkovita vjenčanja na splitskoj obali

Potpuno renovirani prostor sada može primiti do 150 uzvanika

Ako ste sanjali o romantičnom vjenčanju uz more s intimnom atmosferom, ne trebate tražiti dalje od Uvale Baluni i restorana Velum.

Moderni novouređeni interijer polivalentne sale za vjenčanja šarmirat će vas na prvi pogled. Ovaj potpuno renovirani prostor sada može primiti do 150 uzvanika te se sam izgled sale može prilagođavati željama mladenaca s posebnim uređenjem, rasvjetom i cvjetnim aranžmanima.

Restoran Velum je u procesu formiranja novog jelovnika pa će u ponudi imati steakove, ribu i sushi. Mladenci će u dogovoru s restoranom moći kreirati svadbeni menu po želji i na taj način imati vjenčanje baš po svom ukusu.



Lokacija restorana Velum idealna je za stvaranje intimne, ekskluzivne atmosfere s predivnim pogledom na more, brodove i vizuru grada Splita. 

- Osiguran privatni parking za goste, velika terasa na kojoj se može organizirati catering, crkva sv. Frane i crkvica sv. Stjepana na Sustipanu omogućuju da vaš posebni dan provedete na jednom predivnom mjestu uz maksimalno uživanje i opuštenost. Vjenčanja u Velumu su jednostavno savršena, nazovite broj mobitela 091 896 4906 i raspitajte se o svim detaljima i slobodnim terminima - naveli su iz restorana.

Osim osvježenja prostora i novog jelovnika, od jeseni nas u Velumu očekuje još nekoliko dodatnih noviteta. Back-up bar će unijeti dodatnu živost svojim street food konceptom i zabavnim programom, a njihov projekt kojeg još ne žele u potpunosti predstaviti, kažu nam iz Veluma, bit će pravo osvježenje na splitskoj noćnoj sceni.

Više informacija o vjenčanjima u Velumu i ostaloj ponudi restorana saznajte pozivom na 099 434 3543 (Šime) ili 091 896 4906 (Frane).

Vaša reakcija na temu