Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BAJKOVITI BOŽIĆ Jasmin Stavros u srijedu nastupa u Perivoju
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

BAJKOVITI BOŽIĆ Jasmin Stavros u srijedu nastupa u Perivoju

U vrtu vile Tončić je pet kućica s vrhunskom ponudom zimskih jela i pića

Advent u Perivoju, u vrtu vile Tončić, poznatog splitskog arhitekta Kamila Tončića, već nekoliko godina obara rekorde kao jedna od omiljenih adventskih lokacija u Splitu. Ove godine, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Splita, sudjeluju pod motom Kliknimo na gastro. U vrtu je pet kućica s vrhunskom ponudom zimskih jela i pića - može se naći sve od kuhanog gina do toplih koktela s bourbonom. Iz gastro ponude preporučamo Perivojevu interpretaciju komiške pogače, pulled pork u sendviču ili chilli con carne u bublici u izvedbi Ivana Pažanina. Slatka ponuda se sastoji od nezaobilaznih fritula i wafflea iz HoHoHo kućice, a različite verzije burgera i kobasica dio su ponude Toxica i Rudolpha. 

Bogata gastro ponuda i prekrasno, bajkovito uređenje s više od 18.000 lampica, već su dovoljan razlog za posjetiti Perivoj, a ove srijede imate i razlog više! Srijeda, 15. prosinca, rezervirana je za nastup jednog, jedinstvenog, hrvatskog kralja zabavne glazbe - Jasmina Stavrosa! Koncert kreće od 20 sati, a ulaznice su od jučer u pretprodaji. 

Koliko čujemo, Stavros je u dobroj formi i kao i uvijek, najavljuje ludu zabavu! Hitovi kao što su 'Dao bi sto Amerika', 'Nemoj se udavati' i ostali čekaju vas u srijedu 15.12. u 20 sati u Perivoja. Ulaznice su dostupne na stranici Adriaticket.

- Još jedom želimo naglasiti kako je potrebno na ulazu predočiti Covid potvrdu, a onima koji je nemaju omogućeno je testiranje. Veselimo se druženju uz Stavrosa! Advent u bajkovitom Perivoju otvoren je svaki dan, od 9 do ponoć, a za ostale najave nas pratite na našem Instagram profilu @adventperivoj - poručili su organizatori koncerta.

Vaša reakcija na temu