Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BALET U SOLINU Zanimljiva večer u Teatrinu
Kultura Piše: Dalmatinski portal

BALET U SOLINU Zanimljiva večer u Teatrinu

Ulaz je slobodan

Univerzalna sportska škola Sport talent Solin - Plesna skupina Movement poziva na plesnu večer 'Balet u Solinu'. Večer će se održati u Teatrinu Gradske knjižnice Solin u subotu, 26. listopada u 19.00 sati. Ulaz na manifestaciju je slobodan.

Ovo je druga baletna večer kojom se Plesna skupina Movement ove godine predstavlja u Solinu. Program klasičnog baleta u ovoj Univerzalnoj sportskoj školi proizašao je iz ideje da obogati kulturno-društveni život grada Solina u svrhu promicanja kazališne umjetnosti. Program provodi učenica Ane Roje, Marijana Marević Muslim, bivša balerina i baletna solistica te baletna pedagoginja. Uz nju s djecom od ove godine radi i Veronika Dukić, balerina i učiteljica plesa.

Program večeri 'Balet u Solinu' sadržavat će 10-ak baletnih plesnih točaka, a sudjelovat će oko 40 djece u dobi od 3 do 12 godina. Manifestacija će biti prožeta plesom i glazbom u više koreografija od kojih su neke osmišljene na bazi klasične, a neke na osnovi moderne glazbe.

Vaša reakcija na temu