Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BALKANSKI 'SEX I GRAD' Drugi dio predstave 'Čipka i čokolada' u subotu u Lori

BALKANSKI 'SEX I GRAD' Drugi dio predstave 'Čipka i čokolada' u subotu u Lori

Tekst i režiju potpisuje Stanko Holcer

Hit predstava 'Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2' – drugi dio, autora Stanka Holcera stiže u Split. Na rasporedu je 14. prosinca u dvorani u Lori, a početak je u 20.30 sati. Predstava je osmišljena kao 'Sex i grad' u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Komedija govori o uvijek aktualnim muško-ženskim odnosima, a do sada je ostvarila veliki uspjeh u hrvatskim gradovima, ali i u susjednim državama. 

Urnebesna komedija 'Balkanski seks i grad' rađena je po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje u seriji 'Sex i grad' muku muče sa svakodnevnim problemima i muškarcima. Glavne junakinje ove komedije imaju slične probleme. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života. Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način, a sve je začinjeno glazbenim brojevima. 

Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvaja publiku originalnošću i kvalitetom. U prvom dijelu su gledatelji vidjeli da iako su prijateljice različite ipak imaju sličnosti, a sada dolazi drugi dio koji prikazuje nastavak njihovih života, a publika će imati priliku vidjeti jesu li se promijenile. 

Nema sumnje da će se gledatelji dobro nasmijati uz 'Balkanski sex i grad' koji na humorističan način postavlja i odgovara na mnoga pitanja koja muče modernu ženu i muškarca na Balkanu. Glumci će na pozornici oživjeti sva mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koji nemaju kraja.

Tekst, režiju i produkciju predstave potpisuje Stanko Holcer, a u predstavi igraju: Maja Matijević, Danijela Bitić Grbović i Danilo Petrović. Predstava traje 80 minuta, a ulaznice se mogu kupiti prodaji putem sustava Eventim i Croatia tickets, na BP Petrol u Marini Kremik, u mjenjačnicama Exclusive change u Ulici Josipa Jovića, Vukovarskoj i 114. brigade, u Autotransu na Putu Supavla, u Dancing Bearu i Tisak mediji u Vukovarskoj ulici.  Cijena je 70 kuna, a na dan predstave 80 kuna.

Vaša reakcija na temu