Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić BANOVINA POPUSTILA Raspisan treći javni poziv za Advent, drastično snižena cijena zakupa Prokurativa
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

BANOVINA POPUSTILA Raspisan treći javni poziv za Advent, drastično snižena cijena zakupa Prokurativa

Grad bi participirao i u troškovima

Raspisan je i treći poziv za organiziranje Adventa na Prokurativama i na Mertojaku, nakon što se na prva dva ugostitelji nisu javili. Tvrtka Žnjan je, prema dogovoru s Banovinom, jer je gradska firma, kako je rekao direktor Antonio Ljubas, samo operativac u organizaciji manifestacije, drastično poboljšala uvjete. Za Prokurative se ovaj put traži 20.000 eura, umjesto početnih 50.000. U drugom krugu je trebalo izbrojati 40.000 eura. Svi iznosi zakupa su, inače, bez PDV-a. Uz to, Grad Split snosit će i troškove kako priključka, tako i potrošnje 'struje'. Participali bi i u troškovima programa, s minimalno sedam tisuća eura. No, smanjen je broj kućica ili šankova, moguće ih je postaviti šest ili šankova. 

Za Mertojak je ostala ista cijena zakupa, tri tisuće eura, s tim da bi im Grad 'uskočio' sa sufinanciranjem programa u minimalnom iznosu od 15.000 eura. 

Ponude se moraju dostaviti do petka u 14 sati.

Vaša reakcija na temu