Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press BARAKA EDITION BLUES THRILL: U Split dolaze najveća imena svjetske blues scene!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

BARAKA EDITION BLUES THRILL: U Split dolaze najveća imena svjetske blues scene!

Prva od mnogih glazbenih večeri

U Split dolaze najveća imena svjetske blues scene!

U splitskom BBQ&Brew Baru Baraka, večeras u 20 sati, će se održati predstavljanje ekskluzivne suradnje s Blues Thirll Festivalom.

Riječ je o prvoj od mnogih Baraka Edition Blues Thrill večeri na kojima će, tijekom sljedećih mjeseci, nastupati svjetski poznati blues bendovi, headlineri triljskog festivala koji je već stekao reputaciju najboljeg blues festivala jugoistočne Europe.

Na prigodnoj konferenciji za novinare, večeras će u Barake, premijerno, biti predstavljen cjelokupni program trodnevnog festivala.


'Ove godine podižemo ljestvicu, što se tiče samog programa festivala, ali i načina na koji ćemo najaviti cijelu priču. Broj i kvaliteta bendova koji će nastupati u Barake te na samom festivalu nikada nije bio veći', rekao nam je umjetnički direktor festivala Boris Hrepić - Hrepa.

U glazbenom dijelu programa, na pozornici Barake, nastupiti će Charlie & Bell Blues Experience, pobjednici 10th Croatian Blues Challengea te Sunnysidersi, polufinalisti 27th International Blues Challengea u Memphisu.

'Uvijek smo se trudili pomicati granice, nije nam cilj bio isključivo zarada već smo se fokusirali na kvalitetu, jer Splitu ovakva ponuda nedostaje. Sretni smo zbog ogromnog interesa koji su ljudi već pokazali za ovu suradnju, jer nam to pokazuje da smo na pravom putu', rekao nam je vlasnik Barake Stipe Mađor.

Do početka festivala tako će se u Barake, jednom mjesečno, predstavljati najveća imena regionalne i svjetske blues scene te na taj način obogatiti glazbenu ponudu splitskog noćnog života.

Vaša reakcija na temu