Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Promo Baraka: Za festival pričanja priča pripremili smo i posebno 'Pričigin pivo'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Baraka: Za festival pričanja priča pripremili smo i posebno 'Pričigin pivo'

'Izaći ćemo iz zone komfora'

Polako se otkrivaju detalji ovogodišnjeg Pričigina, čije će se sedamnaesto izdanje održati za dvadesetak dana i koje će zacijelo ponovno privući velik broj poklonika.

Izvijestili smo već kako je ove godine omiljena Baraka zlatni donator Pričigina, što znači da će se program festivala prenositi uživo na velikom platnu i šest ekrana u prostranom prostoru bara koji je danas objavio i prve detalje specijalizirane ponude što će ljubitelje slušanja i pričanja priča dočekati od 19. do 23. ožujka.

'Bit će puno iznenađenja, izaći ćemo menijima iz zone komfora i zaista napraviti sve da priča Barake i Pričigina bude uspješna. Ono što vam danas mogu otkriti je da smo pripremili 'Pričigin pivo', što je tek jedna od mnogih delicija koje ćemo posluživati po prilagođenim cijenama za vrijeme trajanja festivala', rekao nam je Stipe Mađor, vlasnik Barake.

Pričiginski duh posjetitelji će tako ove godine doživjeti na dvije lokacije, zračnom udaljenošću odijeljene tek stotinjak metara, a doznajemo i kako će hostese, volonteri, kao i maštoviti putokazi publiku usmjeravati od Doma mladih do Barake i natrag, kako bi se ostvarila povezanost lokacija, olakšala fluktuacija i pojačao festivalski osjećaj.

Planirani su i partiji zagrijavanja, after-partiji kao i tematske večeri koje će zaokružiti iskustvo posjetitelja te ovogodišnji Pričigin ponovno učiniti manifestacijom o kojoj se priča dugo nakon posljednje izgovorene riječi.

Na društvenim mrežama možete pronaći detalje simbioze Pričigina i Barake, pojedinosti o svakodnevnom programu Barake, kao i informacije kako možete pomoći festivalu pričanja priča, volontiranjem ili donacijama.

Vaša reakcija na temu