Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Baraka i Pričigin savršena su simbioza!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Baraka i Pričigin savršena su simbioza!

Kultni splitski bar zlatni je donator festivala pričanja priča

Legendarni festival Pričigin i kultna Baraka prošlog su tjedna objavili suradnju koja je odjeknula u splitskim kulturnim krugovima.

Zbog iznimnog interesa za festival pričanja i slušanja priča, koji iz godine u godinu konstantno raste, organizatori su odlučili četiri od pet večeri prenositi uživo u Baraci, a Baraka je postala i zlatni donator Pričigina, što bolje poznavatelje poznatog splitskog bara ne bi trebalo previše iznenaditi.

Naime, još od otvorenja prije četiri godine Baraka njeguje unikatan stil, zahvaljujući kojem je prepoznata kao jedno od najoriginalnijih mjesta za izlazak pod Marjanom. U maštovito uređenom prostoru nikada nećete čuti lake note niti kušati već viđenu gastronomsku ponudu, kojima su se okrenuli brojni ugostitelji u potrazi za profitom.

'Zarada nam nikada nije bila prioritet jer smo htjeli stvoriti mjesto za ljubitelje odlične glazbe i specifične hrane, kakvo Splitu nedostaje. Mnogi su nam rekli da bismo mogli puno više zaraditi puštanjem narodne glazbe i naplaćivanjem ulaza, ali to jednostavno nije dio naše osobnosti. Baraka je odraz naše vizije dobrog izlaska i drago nam je vidjeti koliko puno Splićana dijeli tu viziju', rekao nam je Stipe Mađor, vlasnik Barake.

Podsjetimo kako je Pričigin, koji će ove godine doživjeti sedamnaesto izdanje, Turistička zajednica grada proglasila kulturnim brendom Splita, a svako novo izdanje sve više učvršćuje njegovu poziciju nezaobilazne manifestacije svih ljubitelja pisane i izgovorene riječi.

'Brusimo posljednje detalje ovogodišnjeg programa, koji ćemo objaviti početkom sljedećeg mjeseca. Iznimno nam je drago što smo ove godine program festivala obogatili i novom lokacijom koja će, sigurni smo, sve dane trajanja festivala biti ispunjena pričiginskim duhom', poručili su organizatori Pričigina.

Pričigin se ove godine održava od 19. do 23. ožujka. Većina programa, kao i dosadašnjih godina, održat će se u Domu mladih, a Baraka će prvi put biti mjesto zbivanja čak tri festivalska programa, među kojima je i veliki pričiginski party. Tijekom trajanja festivala u Domu mladih u Baraci će se organizirati live stream i poseban tematski program.

Nove detalje suradnje Pričigina i Barake, koje javnost nestrpljivo očekuje, moći ćete pronaći na društvenim mrežama, gdje imate mogućnost doznati i pojedinosti o svakodnevnom programu Barake, ali se i uključiti u održavanje kvalitete Pričigina, volontiranjem ili donacijama.

Vaša reakcija na temu