Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Baraka u srijedu za svaki gol juniora časti rundom piva!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Baraka u srijedu za svaki gol juniora časti rundom piva!

Hajduk u srijedu igra protiv Borussije Dortmund

Pred juniorima Hajduka je gostovanje kod Borussije Dortmund, u sklopu četvrtfinala Lige prvaka mladih. Utakmica se igra sljedeće srijede, s početkom u 18.30 sati, na Stadionu Niederrhein u Oberhausenu. 

BBQ & Brew Bar Baraka, odlučio je svaki gol 'bilih tića' proslaviti rundom piva na račun kuće.

- Juniori su nas oduševili, posebno kad se uzme u obzir rezultate seniora - poručuju iz Barake, uz smijeh, te dodaju: 

- Šalu i usporedbe na stranu, ovo je stvarno povijesni uspjeh naše dice i što se god dogodilo u srijedu nazdravit ćemo njihovom hajdučkom srcu i pristupu!

Splitski bar u kratkom je roku postao jedna od omiljenih gradskih lokacija, od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka uz glazbu uživo, unikatni interijer i ponuda Barake zadovoljili su najrazličitije ukuse.

- Dio naših gostiju voli preko tjedna svratiti i pogledati utakmicu, posebno kad su ovako značajne. Cijelo Svjetsko prvenstvo smo bili puni, jer imamo sve, bogat izbor piva, odličnu hranu i najveće projektorsko platno u gradu, da ne govorimo o šest dodatnih ekrana, koje smo postavili da bi svi mogli uživati gledajući – zaključili su iz Barake i pozvali još jednom na feštu o baluna u režiji splitske dice.

Dodajmo kako informacije o rezervacijama možete pronaći na društvenim mrežama BBQ & Brew Bara Baraka.

Vaša reakcija na temu