Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Barber shop 'Ritual' prikupio sredstva za udrugu Anđeli, anonimni donator uplatio 10 tisuća eura

Barber shop 'Ritual' prikupio sredstva za udrugu Anđeli, anonimni donator uplatio 10 tisuća eura

Prikupljeno je ukupno 89 tisuća kuna

Barber shop 'Ritual' je i ove godine tradicionalno obilježio Movember. Organizirali su javnu aukciju potpisanog Hajdukovog i dresa KK Splita. Ove godine svu pozitivnu energiju usmjerili su udruzi Anđeli koja skrbi o djeci s najtežim invaliditetom.

- Ove godine im treba neurofeedback uređaj koji je od životne važnosti za djecu s poteškoćama. Osoba velikog srca koja je željela ostati anonimna je uplatila 10 tisuću eura za dresove - otkrili su nam vlasnici Nedjeljko Lešina i Ante Šolić, koji su sav prihod od šišanja, brijanja i uređivanja brada donirali udruzi. Prikupljeno je ukupno 89 tisuća kuna.



- Ljudi dobre volje su nazočili druženju na kraju radnog dana u našem 'Ritualu' gdje su imali prilike ubaciti novac u kasice udruge. Ovim putem zahvaljujemo se svim našim prijateljima, klijentima kao i restoranu 'Didov brk' na donaciji cateringa te 'Mandrils brew pubu' na donaciji pića, pjevaču Kristijanu Ordulju koji nas je zabavljao do dugo u noć, igračima Hajduka i KK Splita, kao i našem prijatelju čije je srce toliko veliko da želi ostati u sjeni - poručili su barberi.


Vaša reakcija na temu