Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Beauty oaza u Kaštel Kambelovcu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Beauty oaza u Kaštel Kambelovcu

Široki spektar usluga zadovoljiti će želje i najzahtjevnijih klijenata

U Kaštel Kambelovcu na adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 634, svoja vrata otvorila je nova beauty oaza - Samsara.


Vlasnica salona svoje dugogodišnje iskustvo pretočila je u novi projekt koji zadovoljava sve standarde, bilo da je riječ o interijeru ili profesionalnosti same usluge.

Profesionalno osoblje svakom klijentu pristupa individualno, u skladu s potrebama, a široki spektar usluga zadovoljiti će želje i najzahtjevnijih klijenata.

U Samsara beauty salonu možete odabrati relaksirajuću masažu, medicinsku masažu, sportsku masažu, 'hamam', masažu lica, masažu tjemena i vrata, te masažu stopala.

Ono što bi svakako istaknuli je 'hamam' tretman - hedonističko iskustvo koje se dugo pamti. Inače, 'hamam' je turski naziv za kupaonicu, a uključuje peeling tijela pomoću posebne 'Keselik' rukavice tradicionalnim sapunom od maslinovog ulja. Peelingom se koža dubinski čisti, potiče se regeneracija kože, te ona postaje vidljivo nježnija, čista i svježa. Uz ugodnu temperaturu, grijani kamen, aromatična ulja i biljne čajeve poželjet ćete da tretman potraje i duže.


Ako ste u dilemi što odabrati za poklon prijateljima, kolegama ili vama dragoj osobi u Samsari možete kupiti i poklon bon u vrijednosti jedne od ponuđenih usluga.


Za sva pitanja i rezervacije termina kontaktirajte na broj 091 601 3331 ili potražite više informacija na službenom Instagram i Facebook profilu. Cjenik usluga možete pronaći na ovom linku.

Vaša reakcija na temu