Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Josip Kevrić / DKphotography Beep Pictures: Nastojimo biti drugačiji od drugih, fotografije pakiramo u drvene kutijice
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Beep Pictures: Nastojimo biti drugačiji od drugih, fotografije pakiramo u drvene kutijice

Iz ove mlade tvrtke poručuju da im dobro ide, da im je popunjenost itekako dobra

Tvrtka Beep Pictures prezentirala se na ovogodišnjem sajmu vjenčanja Wedding Day, a nudi usluge fotografiranja i video snimanja.

- Nastojimo biti nešto drugačiji od drugih. Smatramo kako je to pravi put ka uspjehu. Bilo da je kod snimanja riječ o vrsti filmskog videa ili kod fotografija igranja sa svjetlom, noćnih fotografija i slično - kazao nam je Danijel Bolić, direktor ove tvrtke.

- Osim toga, mladencima želimo pružiti jednu vrstu dodatne vrijednosti na naše usluge. Tako fotografije pakiramo u posebne, male, simpatične drvene kutijice, zajedno s ukrasnim USB stickom, gdje se nalazi snimka vjenčanja, kao i fotografije - dodao je. 


Ni ova tvrtka nema problema s pronalaskom klijenata. Kažu da je popunjenost itekako dobra.

- Iako smo relativno mlada tvrtka, djelujemo tek dvije godine, naši fotografi imaju preko 10 godina zajedničkog iskustva na istim poslovima. Naravno da se glavnina posla odnosi na Split, ali odlazimo gdje god nas pozovu. Tako smo snimali jedno vjenčanje u Berlinu, bili smo i u Osijeku. Sada nas je kontaktirao i jedan par iz Londona - kazao je Danijel.

- Dugogodišnjim iskustvom naš tim usavršio je umijeće prepoznavanja, hvatanja emocija i neponovljivih trenutaka osobne priče mladenaca, uz pravu dozu profesionalnosti, ali i ležernosti. Film i fotografije su uspomene koje ostaju za cijeli život - poručuju iz ovog splitskog foto studija.

Vaša reakcija na temu