Besplatno se priključite platformi dobartek.hr i omogućite beskontaktnu dostavu svojih proizvoda

Besplatno se priključite platformi dobartek.hr i omogućite beskontaktnu dostavu svojih proizvoda

Narudžba može biti ostavljena na mjesto po dogovoru bez osobnog kontakta s dostavljačem

Pozivamo sve koji dosad nisu imali opciju dostave, a privremeno je žele uvesti u novonastaloj situaciji, da se besplatno priključe platformi dobartek.hr i omoguće kupcima dostavu svojih prehrambenih proizvoda: namirnica, gotovih jela i slično. Na posebnoj stranici u sklopu naše platforme korisnici će moći pregledati i naručiti prehrambene proizvode koji će se dostavljati na vrata kupaca - poručili su iz dobartek.hr. 

Dodali su da prate preporuke lokalnih i svjetskih nadležnih tijela te situaciju s koronavirusom shvaćaju ozbiljno. Zbog toga je na platformi dobartek.hr dostupna i opcija beskontaktne dostave. Korisnici mogu odabrati ovu opciju ako svoju narudžbu plaćaju online. Beskontaktna dostava zapravo znači da će narudžba korisniku biti ostavljena na mjesto po dogovoru bez osobnog kontakta s dostavljačem. 

- Preporučujemo online plaćanje i beskontaktnu dostavu kad je moguće jer je u ovim trenucima prevencija naša primarna zajednička odgovornost i još jednom pozivamo sve zainteresirane za priključivanje platformi dobartek.hr da nam se jave na broj 091 591 3729 ili na info@dobartek.hr.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(60843, "");
Pregledaj komentare
29