Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BESPLATNO Tečaj samoobrane za žene

BESPLATNO Tečaj samoobrane za žene

U organizaciji Udruge Domine

Udruga Domine i ove godine u sklopu međunarodne kampanje #16danaaktivizma u borbi protiv nasilja nad ženama organizira besplatni tečaj samoobrane za žene.

Tečaj je namijenjen svima onima koje zanima ako prepoznati i suočiti sa situacijom verbalnog konflikta, fizičkog uznemiravanja ili pokušaja udarca te kako se obraniti, ali i kako neutralizirati neugodnu situaciju.

'Zanima te kako prepoznati i suočiti se u situaciji verbalnog konflikta, fizičkog uznemiravanja, pokušaja udarca ili hvatanja za kosu, pokušaja povlačenja i opasnih hvatova? Na tečaju ćeš naučiti kako se obraniti, ali i kako neutralizirati neugodnu situaciju, kontrolirati svoje reakcije u stresu i donositi odluke pod pritiskom', poručuju iz udruge.

Broj sudionica je ograničen, a prijaviti se možeš ovdje.

Pohađanje tečaja bit će organizirano 26. i 27. studenog od 18 do 20 sati u Absolute Workoutu na adresi Pujanke 67, Split.

Vaša reakcija na temu