Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bistro Hőba - poznato mjesto s novim šarmom
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Bistro Hőba - poznato mjesto s novim šarmom

Povodom otvorenja, svaka druga čaša vina ide na kuću, a stiže i iluzionist

Split je dobio novo omiljeno odredište za ljubitelje dobrog zalogaja - Bistro Hőba! Ovaj osvježeni prostor, nasljednik poznatog Maka Maka Sushi Bara, sada blista pod novim imenom. 

Nakon pažljivog promišljanja, osluškivanja želja svojih gostiju i praćenja najnovijih gastronomskih trendova, Bistro Hőba je stvoren s ciljem pružanja nezaboravnog iskustva svim posjetiteljima. Otkrijte pažljivo pripremljene kombinacije tradicionalnih okusa i modernih kuharskih inovacija. Kreativnost u svakom zalogaju ključna je filozofija koja donosi osvježenje u splitsku kulinarsku scenu.

Bistro Hőba nudi ne samo vrhunsku kuhinju, već i ugodnu atmosferu ispunjenu pozitivnim vibracijama. Ovaj prostor postaje mjesto gdje se gastronomska avantura spaja s užitkom u opuštenoj atmosferi.

Ovog vikenda, 15. i 16. ožujka, Bistro Hőba poziva sve ljubitelje hrane i dobre zabave na feštu! Povodom otvorenja, svaka druga čaša vina ide na kuću, pružajući priliku za uživanje u vrhunskoj hrani i odličnom društvu. Uz to, poseban gost ovog događanja bit će Mister H, iluzionist koji će svojim trikovima dodatno začiniti večer od 20 do 22 sata.

Rezervacije su već otvorene, a broj za kontakt je +385 99 3936 960. Bistro Hőba je rođen, a s njim dolazi nova era vrhunske gastronomije u srcu Splita!

Vaša reakcija na temu