Foto: Privatni album Bivša supruga Igora Štimca: 'Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu'

Bivša supruga Igora Štimca: 'Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu'

- Dječje rane su najteže rane, nema te igle i konca koji to može na brzinu sašiti - poručila je Suzana

Slikarica Suzana Žunić Milačić, bivša supruga Igora Štimca, osvrnula se natpise medija kako je policija prijavila njihovog zajedničkog sina za obiteljsko nasilje. Policija je njihovog sina prijavila za dva prekršaja, članak 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te članak 10. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Kao oštećene policija vodi Štimca i njegovu kćer.

Njezin Facebook status prenosimo u cijelosti:

- Možda griješim, možda ne, alI imam potrebu podijeliti neke lipe slike naše prošlosti, a i sadašnjosti. Kako da krenem? Mi smo šarena i šašava obitelj, malo smo se proširili s Dadom i Lanom, također i s malim Ivanom i Nikom. Mogu vam reći, prošli smo puno toga, od razvoda, do dječjih tuga i trauma koje su proizašle iz toga, ali i do zacijeljena rana, kod nekog više, kod nekog manje, ali smo ostali obitelj. Nemojte ljudi suditi, nemojte ogovarati, pustite karme i bumerange... 

Dječje rane su najteže rane, nema te igle i konca koji to može na brzinu sašiti. Dug je proces, a mi smo tu, na korak. Moja obitelj je i Dado, i moja djeca, i Igor i njegova djeca, i nema ništa ljepše kad svi sjedimo za istim stolom. Rješavamo naše brige i probleme. Ima ih ponekad, ali izvesti obitelj i djecu na pravi put nije nekad lako. Uvijek se treba boriti, a i praštati i voljeti. Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu. Igora! Da, Igora, nemojte se čuditi. On im je podrška i prijatelj, katica za sve, uvijek dostupan, pun razumijevanja za njihove želje i probleme. Imaju i drugog 'oca' - prijatelja, Dadu, našu omiljenu tampon zonu i rame za plakanje (Dado skidam kapu). Imaju i Lanu za ženske razgovore, i dva mala brata, koje obožavaju - napisala je pa dodala:

-Sve u svemu, baš smo šareni, ali dajemo sve od sebe da smo tu jedni za druge i kad je teško i tužno. Stvari se dogode, ne znaš ni kako se dese. Nekad krene loše, nisi ni svjestan da je negdje neka rana proradila, misliš nije, ali eto je, ne najavi se. Ali opet, iz ovoga ćemo izaći jači nego prije, vjerujte mi. Igore i Luka, oboje vas volimo, i znamo i znate da se volite, sve će ovo proći. Iza kiše dođe uvijek sunce, a vi, moji Facebook prijatelji, i ostali, hvala vam na brizi i podršci, brinite se za djecu, volite ih. A vi novinari, prenesite ljubav iz ovog posta, i 'kopi pejstajte' ga u milijun primjeraka jer može pomoći još kome. Bar tako ja mislim. Volim vas svih. Peace - poručila je.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(65947, "");
Pregledaj komentare