Foto: Joško Herceg Bivši hajdukovac ima novu pjesmu i spot

Bivši hajdukovac ima novu pjesmu i spot

Slaven Jurić je predstavio pjesmu 'Ti i ja'

Kada se Slaven Jurić počeo baviti nogometom, mislio je kako je to njegov životni poziv, no ovom mladom Trogiraninu, inače rođenom u Konjicu u Hercegovini, nije palo na pamet da će ga život na kraju odvojiti od lopte i pred njega staviti mikrofon.

- Profesionalno sam igrao do svoje 24. godine, a počeo sam trenirati s nekih 8 ili 9 godina. Kada sam nogomet počeo doživljavati kao posao, odnosno, kad je prestala ljubav, prestalo je i moje bavljenje njime. Igrao sam od Hrvatske (Hajduk, GOŠK, Zet), Bosne i Hercegovine (Posušje, Iskra, Sloga) pa sve do Austrije i Luksemburga... Glazba je oduvijek bila dio mene i moja ljubav, ali tek kada sam prestao igrati nogomet, odnosno kad je prestala ta ljubav prema nogometu, javila se glazba i do danas me zagrlila i ne pušta evo već skoro 10 godina - rekao je Slaven koji iza sebe već ima snimljenih pjesama, no za razliku od drugih, ova je čekala malo duže da ugleda svjetlo dana.


- Kao i svih dosadašnjih mojih pjesama, autor glazbe i teksta sam ja dok je za aranžman i produkciju ovog puta zadužen Srđan Sekulović Skansi. Pjesma se zove 'Ti i ja'. Nastala je u jednom dahu. Naime, pjevajući pjesmu za prvi ples na vjenčanju svoje sestre, poželio sam i ja napisati pjesmu koju će nekad, netko, nekome pjevati za prvi ples i tu je nastala 'Ti i ja', 'Svejedno' i 'Osmijeh'. 'Ti i ja' je nastala prva, ali spletom svakakvih neočekivanih okolnosti, izlazi tek sada - otkriva ovaj Hercegovac iz Trogira kojem je glazba za sada hobi, no ne baš tako jeftin.

Osim glazbom, Jurić se bavi i turizmom, ima aprathotel i restoran u centru Trogira.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(58994, "");
Pregledaj komentare