Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Black Friday u City Centeru one vrijedi više
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Black Friday u City Centeru one vrijedi više

Osim super popusta, u City Centeru one vas čekaju i odlični pokloni cijeeelog vikenda!

Priprema, pozor, shopping! Ovog tjedna na rasporedu je Black Friday i sa sobom donosi neodoljive popuste. I dok planirate shopping pohod, dobro je znati da u kupnji ovog petka možete uživati bez stresa jer City Center one radi sve do 22 sata. A najbolje od svega – Black Friday postaje Black Weekend pa vas odlični popusti čekaju i u subotu i u nedjelju. Prije kupnje, provjerite popis popusta – ali imajte na umu da se on nije konačan i da se neprestano ažurira. 

No, nisu niske cijene jedino što vas ovog vikenda čeka u omiljenom shopping centru. Ovisno o visini kupnje, u City Centeru one vas uz predočenje računa u periodu od 24. do 26. studenoga na Mjestu za informacije čekaju odlični pokloni: za kupnju u iznosu od 30 €, na poklon dobivate Cityladu, dok vas za kupnju u iznosu od 50 € čeka Cityriki. Potrošite li 70 €, na poklon dobivate City shopping bag, a pri kupnji u iznosu od 100 € čeka vas voucher za kavu kojeg možete iskoristiti u ugostiteljskim objektima Centar Caffe, Caffe bar Leggiero, McDonald’s ili Interspar To go. Naposljetku, za kupnju u iznosu od 150 €, na poklon dobivate Cineplexx kinoulaznicu i kokice.

Možda ćete kupiti stvari koje vam baš i ne trebaju, možda ćete odlične pogodnosti – sasvim mudro - iskoristiti za kupnju božićnih poklona, a možda ćete jednostavno sebi ili svojim najmilijima priuštiti nešto čemu baš dugo odolijevate. Što god imali na umu, znajte da je atmosfera u City Centeru one užarena i da prognoza najavljuje opasan pad cijena.

Vaša reakcija na temu