Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Black Friday u City Centeru one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Black Friday u City Centeru one

Ne propustite priliku za odličan shopping u omiljenom splitskom shopping centru

Stiže nam najočekivaniji petak u godini i sa sobom nosi nevjerojatne popuste! Naime, četvrti petak u studenom rezerviran je za Black Friday. Vrtoglavo visoki popusti znače samo jedno – ovo je izvrsna prilika da kupite sve ono čemu, zbog visoke cijene, još uvijek odolijevate ili da jednostavno krenete u shopping za božićne poklone. Najbolje od svega je što u petak u City Centeru one možete kupovati sve do 22 sata, a većina popusta traje i tijekom vikenda, tako da imate dovoljno vremena organizirati se i iskoristiti sve pogodnosti.

Dobra priprema je pola posla, stoga izdvajamo popuste u City Centeru one koji su nam zapeli za oko, dok popis svih popusta možete provjeriti na web stranici omiljenog shopping centra.

Obavezno zavirite u Mango, gdje vas čeka popust do 50% na označeni asortiman, dok Galileo i Tom Tailor časte s 50% na cjelokupan asortiman. Do 30% popusta ostvarit ćete u trgovinama Fashion&Friends, Armani Exchange, Springfield i Orsay, dok vas u H&M-u čeka 20% na cjelokupan asortiman. A odlična je ovo prilika i da kupite sve što vašim mališanima treba, pa vas tako Jacadi Paris i Orchestra časte s 20% popusta na cjelokupan asortiman, dok u Baby Centeru možete ostvariti 30% na dječju odjeću i obuću, do 40% na odabranu opremu i čak 60% na odabrane igračke.

Tražite li sportsku opremu, zavirite u Hervis jer ondje popusti sežu do 60%, dok vas adidas i Intersport časte cijenama nižim do 30%. Office Shoes i Aldo nude do 50% popusta na cjelokupan asortiman, Shooster nudi 50% na označeni asortiman te dodatnih 20% na ostatak asortimana, a u Marasu vas čeka 20% na baš sve.

Popust od 20% na baš sve čeka vas i u Kiehlsu, a ne propustite priliku zaviriti u Ljekarnu SDŽ i Farmaciu gdje također imate priliku kupovati uz super uštede.

Ne propustite priliku za nezaboravan shopping. Vidimo se u City Centeru one!

Vaša reakcija na temu