Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Black Friday u Kruna Mode trgovinama
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Black Friday u Kruna Mode trgovinama

Spremi se za zimu uz nove Kruna Mode komade!

Kruna Mode, lanac multibrend trgovina probranih svjetskih fashion, street, casual i urbanih modnih brendova, povodom Black Friday akcije za svoje kupce nudi do 50% popusta na veliki dio kolekcije!

Izvrsnu ponudu Kruna Mode brendova čine: BillabongElementRVCAGarciaKaporalSinnerEmily & NoahO'Neill i mnogi drugi. Prateći modne trendove i prilagođavajući se istima, danas sve veći fokus stavljaju na fashion, casual, street i urbanu scenu.

Jakne i kaputi predstavljaju glavni odjevni komad kada nastupe hladni mjeseci. U Kruna Mode možeš pronaći široku ponudu muških i ženskih jakni za svakodnevne ili svečane prilike po nevjerojatno sniženim cijenama! Ako si u potrazi sa savršenom jaknom iznimne kvalitete i visokih tehničkih performansi za uživanje na snijegu, Kruna Mode ski jakne pružit će ti sve što je potrebno da bi se osjećao/la ugodno i toplo pri niskim temperaturama!

Važan komad odjeće je i pulover. Puloveri su idealni za dnevne i noćne prilike, a puloveri s V izrezom ili s okruglim izrezom su must have komad svake zimske garderobe. U ponudi Kruna Mode možeš birati između lifestyle brendova sa zanimljivim dizajnom i printevima koje ih čine jedinstvenima. Ako nisi ljubitelj/ica printeva, u Kruna Mode ponudi izaberi jednobojne džempere koje možeš lakše kombinirati na ostatak svoje garderobe.

Idealni modni dodaci svim zimskim outfitima su i vunene kapešalovi i rukavice! Za dodatnu zaštitu na snijegu, u Kruna Mode možeš pronaći ski rukavice, ski kacige i ski naočale, koje svojim odličnim performansama pružaju maksimalnu izolaciju topline na skijanju i drugim zimskim aktivnostima. Fantastične popuste pronađi u Kruna Mode trgovinama u Zagrebu - Arena Center, Avenue Mall, West Gate i u Splitu - Marmontova 2, Marmontova 6, T.C. Joker i Mall of Split.

Za tebe uvijek samo beskompromisna ponuda, svjetski modni brendovi, vrhunska kvaliteta, inovativan dizajn i jedinstven modni doživljaj!

Sve što ti je za zimsku sezonu potrebno možeš pronaći u Kruna Mode na Black Friday sniženju! Istraži ponudu i daruj sebe ili svoje voljene novim toplim komadom za nadolazeću sezonu!

Vaša reakcija na temu