Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Blagdani su stigli u City Kužinu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Blagdani su stigli u City Kužinu

Omiljene kulinarske radionice dobivaju svoje blagdansko izdanje

Ovog vikenda City Center one za vas je, u suradnji s vrhunskim hrvatskim chefovima, pripremio pravu kulinarsku poslasticu. Naime, 10. i 11. prosinca na City Pazaru čeka vas posljednje ovogodišnje izdanje City Kužine koje naglasak stavlja upravo na blagdanske delicije. Opojni mirisi koji će se širiti prizemljem City Centera one sigurno će izazvati zazubice pa svakako svratite i uživajte u fantastičnim okusima jer sve što se pripremi, moći ćete i kušati. 

U subotu, 10. prosinca, od 11 sati, Tea Mamut će pripremati slasne City Center one božićne kekse, dok će od 17 sati kuhaču preuzeti Stjepan Vukadin i pokazati kako pripremiti janjeći ragu s punjenom tjesteninom od buče i skute. A po prvi put u City Kužini dvoje sretnika imat će priliku pripremati jela s ovim fantastičnim chefovima s obzirom na kreativnost koju su iskazali sudjelovanjem u nagradnom natječaju na Facebook stranici City Centera one Split.

U nedjelju, 11. prosinca, od 11 sati, Luka Ice Cream & Cakes zasladit će kraj tjedna neodoljivom tortom Zlatna kraljica, dok će od 17 sati pozornicu preuzeti Melkior Bašić te pripremiti ukusnu porchettu od odojka sa salatom od cikle.

Uživajte u najslasnijoj blagdanskoj atmosferi na City Pazaru. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu