Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BLAGDANSKA ČAROLIJA NA ŠPERUNU Provjerite program za Badnjak i Božić
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

BLAGDANSKA ČAROLIJA NA ŠPERUNU Provjerite program za Badnjak i Božić

Predstave, spiza, koncerti...

Stigao nam je i najiščekivaniji vikend blagdanskog doba. Sve su svijeće upaljene, bakalar spreman, kolači se mijese... Za šetnju gradom na Badnji dan i Božić i na Šperunu vas čeka prigodni program uz ukusne zalogaje konoba Marjan, Tinel, Dujkin dvor i Šperun.

Badnjak započinje s najmlađima, dođite na kavu i fritule i pogledajte dječju predstavu Z Produkcije 'Kako je dječak Srećko spasio Božić' u 11 sati. A evo o čemu se radi...

- Patuljci Mik i Mak na sjevernom polu pomažu Djedu Božićnjaku pripremati darove za djecu. Zli čarobnjak Buk ukrade sobove zato što djeca ne vole njega nego vole Djeda. Dječak Srećko, koji je zajedno s Mikom i Makom pomagao Djedu, krene u potragu s čarobnjakom. Srećko je znao tajnu kako se treba boriti protiv čarobnjakovih moći... Na kraju dobro pobjeđuje i čarobnjak Buk postane dobar. Predstavu prati 16 originalnih songova božićnog ugođaja. U predstavi se pojavi i 'živi' Djed Božićnjak koji pjesmom pozdravi djecu... - rekli su organizatori.

Nakon predstave se može marendati bakalar, uz fritule, kuhano vino i zapjevati s devićevcima a cappella dalmatinsku pjesmu. Badnjak se nastavlja u svečanom tonu uz večernji koncert dua Magic Wish od 19 sati.

Za Božić Šperun radi od 18, a u 19 kreće zabava uz duo Acoustic Touch. U srijedu, pak, na trgiću gostuje DJ Pajo od 18 sati.

Vaša reakcija na temu