Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Blagdanska čarolija uz Talent Studio M u City Centeru one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Blagdanska čarolija uz Talent Studio M u City Centeru one

Dječje plesne skupine nastupit će u prizemlju centra

Pripreme za blagdane u punom su jeku, a radost se osjeti na svakom koraku. I dok ove subote odrađujete božićni shopping u City Centeru one, uživajte u posebnoj atmosferi ispunjenoj plesom, pjesmama i odličnim nagradama. 

Naime, 9. prosinca, od 17 sati u omiljeni shopping centar stiže Talent Studio M, čije će dječje plesne skupine nastupiti u prizemlju centra te uz božićne pjesme zagrijati blagdansku atmosferu. Njihovi nevjerojatni nastupi tek su uvertira za iščekivani koncert Kad si sretan, koji se sprema 23. prosinca u dvorani Gripe. Ondje će, na velikoj pozornici i pred prepunom dvoranom, članovi ovog nagrađivanog studija plesati uz Jaquesa Houdeka.

City Center one, kao pokrovitelj glazbeno-scenske poslastice Kad si sretan, deset posjetitelja vodi na nezaboravno iskustvo. Sve što trebate jest u subotu, od 17 sati svratiti u Centar jer ćete – između nastupa malih plesača – imati priliku sudjelovati u glazbenom kvizu u kojemu čak pet osoba osvaja po dvije ulaznice.

Blagdani su bolji uz City Center one!

Vaša reakcija na temu