Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Blagdanska kupnja uz Jokerovu Petnaesticu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Blagdanska kupnja uz Jokerovu Petnaesticu

Prilika za kupnju uz uštede se - ne propušta!

Petak, 15. travnja, idealan je trenutak da u Jokeru napravite zadnju kupnju pred Uskrs - tim više što vas u Jokeru očekuje 60-ak trgovina uz prigodne popuste na Jokerovoj Petnaestici. Zabilježite datum i napravite popis svega čime biste željeli oplemeniti blagdanski ugođaj u domu, od prigodnih dekoracija do bogate trpeze. 

A nakon toga slijede napokon i topli dani, pa na Jokerovim popustima za Petnaesticu možete uhvatiti neke od ključnih proljetnih komada koje, zahvaljujući hoću-neću proljeću, dosad gotovo da i nismo trebali.  Na kraju, najbolji izbor dječje odjeće i obuće uz akcijske cijene dobar je razlog i svakom roditelju za posjet Jokeru u petak, 15.4. Prilika za kupnju uz uštede se - ne propušta!

Popuste provjerite na linku.

Vaša reakcija na temu