Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Blagdanski shopping najbolji je na - Jokerovoj Petnaestici!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Blagdanski shopping najbolji je na - Jokerovoj Petnaestici!

Donosimo listu popusta

Lista poklona je dugačka, kao i potrepština za kolače i blagdanske delicije koje planirate spremati ovih blagdana? Trebate nove dekoracije i lampice, a i nešto svečano za božićni party? Jokerova Petnaestica dolazi u pravi čas - u petak, 15.12., točno deset dana uoči Božića, idealan je trenutak za blagdanski shopping uz sjajne popuste koje možete provjeriti na ovom linku.

Od 15.12. u Jokeru vam je na raspolaganju i korner za besplatno zamatanje poklona na kojem će vrijedne ruke Jokerovih dekoraterki zamotati svaki vaš poklon kupljen u Jokeru, tako da će vaši pokloni iz Jokera izaći spremni za pod bor!

Poslije dobrog shoppinga, opustite se uz kuhano vino ili gin u Sky Gardenu na četvrtom katu Jokera i zasladite se frituala ili prigodnim blagdanskim slasticama. Za dobar zalogaj, tu je i novi gastro hit u Splitu, novootvoreni restoran Level s delicijama koje će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Neka i ove godine Petnaestica ostane najbolja tradicija vašeg blagdanskog shoppinga!

Vaša reakcija na temu