Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Antonijo Ćatipović Blanka Vlašić dovodi sport u City Center one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Blanka Vlašić dovodi sport u City Center one

'Želimo da djeca otkriju svoje talente jer je to garancija da će ostati u sportu'

Kako otkriti za koji je sport vaše dijete talentirano? Jednostavno – dovedite ga u petak, 30. kolovoza, od 17 do 22 sata, ili u subotu, 31. kolovoza, od 10 do 22 sata u City Center one. Čekaju ih uzbudljivi sportski izazovi i druženja sa sportašima, a sve kako bi pronašli sport baš po svojoj mjeri – u čemu će im uvelike pomoći aplikacija MVPiz, iza koje stoji proslavljena hrvatska atletičarka Blanka Vlašić.

Tako će na čak tri poligona u Centru mali posjetitelji provjeriti svoje sportske vještine, a osim toga uživat će i u drugim zabavnim aktivnostima. Naime, imat će priliku sudjelovati u interaktivnim sportskim radionicama na kojima će isprobati različite sportove, upoznati sportaše i trenere od kojih će čuti najbolje savjete za profesionalni napredak te dobiti autograme Barbare Matić, Katarine Krišto i brojnih drugih poznatih lica. Bude li sreće, mogu osvojiti i super nagrade za koje su se pobrinuli City Center one i Xiaomi.


'Želimo da djeca otkriju svoje talente jer je to garancija da će ostati u sportu. Nažalost, često se suočavamo s problemom ranog prestanka bavljenja sportom i moramo pronaći rješenje kako bismo spriječili da ta djeca zauvijek odu iz sporta. Kroz MVPiz omogućavamo djeci besplatne probne periode, a sportskim organizacijama gradimo bazu talenata i olakšavamo komunikaciju s djecom i roditeljima', otkrila je Blanka Vlašić, osnivačica i suvlasnica platforme.

MVPiz je digitalna platforma čiji je cilj transformirati način na koji djeca u Hrvatskoj otkrivaju sport i sudjeluju u njemu. Aplikacija povezuje sportske organizacije s roditeljima i djecom, olakšavajući im tako pronalazak idealnog sporta i čineći ga dostupnim baš svakom djetetu. Registracija na platformi je besplatna, a omogućava probne periode treninga i sportskih aktivnosti kako bi djeca istražila vlastite potencijale.

Vaša reakcija na temu