Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BLIŽI SE TJEDAN LJEPOTE: Iskoristite ponudu kozmetičkih tretmana po jedinstvenoj cijeni

BLIŽI SE TJEDAN LJEPOTE: Iskoristite ponudu kozmetičkih tretmana po jedinstvenoj cijeni

Traje od 8. do 14. veljače

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske, koje okuplja stručnjake s višegodišnjim iskustvom iz područja kozmetologije, tradicionalno osmu godinu za redu organizira 'Tjedan ljepote' koji će se održati od 8. dok 14. veljače u kozmetičkim salonima diljem Hrvatske.

- Tijekom trajanja ove manifestacije i ujedno najljepšeg tjedna u godini, saloni koji sudjeluju nudit će različite kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni u iznosu od 100 kuna, a čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća. Popis salona koji sudjeluju u ovoj manifestaciji, kao i usluga i tretmana koje nude, dostupan je službenoj stranici Tjedna ljepote: tjedan-ljepote.hr - najavljuju iz Udruženja kozmetičara.

Kupone za Tjedan ljepote moguće je kupiti od 2. veljače, a mogu se koristiti do kraja mjeseca ili u dogovoru sa salonom. Kuponi su prenosivi na drugu osobu tako da su i odličan poklon za Valentinovo ili neku drugu posebnu prigodu.

- Cilj ove manifestacije je potaknuti građane da u ovom ubrzanom načinu života odvoje vrijeme za sebe i zastanu na trenutak. Kroz Tjedna ljepote, Udruženje kozmetičara RH želi osvijestiti građane kako kozmetički saloni ne nude samo tretmane uljepšavanja nego njihove usluge imaju važnu ulogu i u očuvanju zdravlja - pojašnjavaju.

Dodaju kako Tjedan ljepote ima i svoju humanitarnu stranu jer se dio sredstava uvijek donira u humanitarne svrhe. Ovo, osmo izdanje dio sredstava donirat će udruzi 'RTL pomaže djeci'.

- Ne propustite odlazak u kozmetički salon u najljepšem tjednu u godini, isprobajte tretman koji vam je već neko vrijeme na popisu želja jer tako podržavate i humanitarni cilj ove manifestacije! Za vrijeme trajanja Tjedna ljepote je i dan zaljubljenih – Valentinovo pa ova manifestacija dođe kao i savršeno rješenje za poklon dragoj osobi - zaključuju iz Udruženja kozmetičara.

Vaša reakcija na temu