Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bogat početak prosinca u Hrvatskom domu Split, evo tko nastupa

Bogat početak prosinca u Hrvatskom domu Split, evo tko nastupa

Ulaznice su u prodaji

Na početku prosinca priprema se bogat program koncerata i drugih događanja za početak u Koncertnoj dvorani Ive Tijardovića u Hrvatskom domu Split.

Asaf Avidan nastupit će u nedjelju, 3. prosinca. Mandolina Spalatina - GMD Sanctus Domnio u programu je u ponedjeljak, 4. prosinca. Vespro - Concerto dei venti / Zbor Hrvatske radiotelevizije & Tomislav Fačini, dirigent, nastupit će u petak, 8. prosinca. Božo Vrećo & duo Hojsak-Novosel na rasporedu su u subotu, 9. prosinca. Svi koncerti počinju u 19.30. 

Cjelokupni program do kraja sezone objavljen je na poveznici

Ulaznice se mogu kupiti preko interneta, u Tisak Media centru u City Centru One, u knjižari Morpurgo ili trgovini Dancing Bear kao i sat vremena prije koncerata na blagajni Hrvatskog doma Split. Poveznice na prodaju ulaznica putem interneta nalaze se u najavnim objavama na internet stranicama Hrvatskog doma Split. Dodatne informacije o prodaji ulaznica i popustima mogu se pronaći ovdje.

Vaša reakcija na temu