Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bogat program u Klubu Zona nastavlja se uz razgovore o izlascima i izborima

Bogat program u Klubu Zona nastavlja se uz razgovore o izlascima i izborima

Zanimljiv tjedan na Šperunu

Tjedni program Kluba Zona bogatiji je za dvije diskusije. Gdje izaći u Splitu nova je tema razgovora na događanju 'Želim pričati o...' koje će su održati u utorak, 21. ožujka. Kako mlade zainteresirati za izbore tema je 'Kave sa Savjetom mladih' koja će se održati u četvrtak, 23. ožujka. Oba događanja počinju u 18 sati i otvorena su za javnost. 

- Koja su slabo poznata mjesta za popiti dobru kavu, u kojem pubu je dobra atmosfera te gdje pronaći dobru ekipu za izlazak ili after tek su neka od pitanja i odgovora koja će se moći čuti i uputiti u utorak. U četvrtak će se kroz diskusiju pokušati pronaći odgovori na pitanja kako savjeti mladih, organizacije civilnog društva i drugi akteri mogu doprinijeti interesu mladih za izbore. Naime, u 2024. godini Hrvatsku očekuju europski, parlamentarni i predsjednički izbori. Dođite, informirajte se i doprinesite diskusiji - poziva Goran Biličić iz Info zone.

Do kraja mjeseca u programu Kluba Zona nastavlja se održavati 'Mala škola mentalnog zdravlja' ponedjeljkom, a na kraju tjedna Kreativni petak te subotnja 'Šahovska popodneva' i 'Večeri društvenih igara'. Održat će i još jedna 'Književna čajanka' te će se u ciklusu izložbi autora mlađe generacije otvoriti izložba Katarine Botica. Više informacija o svim događanjima dostupno je na klubzona.net.

Vaša reakcija na temu