Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BOŽIĆ U APFEL ARENI Provjerite bogat program novog centra Makarske rivijere!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

BOŽIĆ U APFEL ARENI Provjerite bogat program novog centra Makarske rivijere!

Predstave, koncerti, sportski događaji...

Program 'Božić u Apfel Areni' donosi mnoštvo različitih događanja prilagođenih cijeloj obitelji. Kombinacija klasičnih izvedbi, filmskih projekcija, humora, sportskih događanja i božićnih nota pravi je mamac za sve stanovnike Makarskog primorja, a i šire.

Na blagdan Sv. Nikole za djecu će u 17 sati biti upriličen lutkarski mjuzikla 'Pravi prijatelj' koji govori o pravim vrijednostima, prijateljstvu i dobrim djelima koje od malena trebamo činiti jedni drugima. Predstava će se odigrati uz prisustvo sv. Nikole.

A do kraja tjedna nas čekaju i dvije kazališne predstave, u srijedu (7.12.) u 19 sati Kazalište Kerekesh izvodi 'Bebu'- razgovor sa slučajnim psihologom, a u petak (9.12.) u isto vrijeme Marko Torjanac i Natalija Đorđević nam donose kombinaciju crne komedije, drame i burleske 'Tko je ovdje lud?', koja nas, uz mnogo zabave, upoznaje s osjetljivim likovima iz stvarnog svijeta dok nam u isto vrijeme razotkriva svu njegovu krhkost.

Ecija Ojdanić će 14.12. u 19 sati s Matijom Šakoronjom na pozornici Apfel Arene odigrati predstavu 'Čudo', svojevrsni završetak trilogije Vlajne u režiji Ivana Lea Leme.

U nedjelju, 11.12., s početkom u 19 sati na rasporedu je koncert 'Božić dolazi' - bogat glazbeni program satkan od poznatih božićnih hitova koje je odabrao Ante Gelo, a izvodi ih uz goste Zoricu Kondžu, Alena Đurasa, Ivu Ajduković i podršku makarskih glazbenih snaga.

U ponedjeljak, 12.12., u 19 sati., na pozornici multimedijalne dvorane Apfel Arene nastupit će poznata međunarodna trupa Ukrainian Classical Ballet, koji će izvesti Božićnu baletnu priču - Orašarovu suitu. Božićna baletna priča je satkana od desetak skladbi trajanja 45 minuta u kojima će publika moći uživati u Valceru pahuljica, španjolskom, arapskom te kineskom plesu, valceru cvijeća dok će sve završiti velikim pas de deux protagonista Princa i Klare u začaranom svijetu četiri kraljevstva. 

- Iznimno nas veseli da smo u Makarsku doveli ovu zimsku poslasticu, te da će svi naši sugrađani i njihovi gosti moći uživati u zimskoj baletnoj čaroliji - poručili su iz Apfel Arene.

A za duplu dozu smijeha će se u petak, 16.12., pobriniti Marko Dejanović i Goran Vinčić sa svojim stand up showom.

Kino projekcije će se i u blagdanskom periodu održavati u standardnom ritmu, tri puta tjedno, a i njih prate dodatne aktivnosti, poput gostovanja redatelja na projekciji 'Stric' 8.12., kao i gledanja dječjeg filma uz prisustvo Djeda Božićnjaka, 18.12.

Apfel Arena neće biti zakinuta ni za sportska događanja u ovom blagdanskom periodu. Naime, 9. i 10.12. se održava malonogometni turnir djece 2015. godište, a 11.12. započinje 12. tradicionalni malonogometni turnir za seniore i veterane Makarana 2022.

- Uz sve ovo, za vesele i zdrave blagdane brine se i naš Medicinski centar, u kojem osim svakodnevne laboratorijske dijagnostike i fizikalne medicine i rehabilitacije, periodički se obavljaju specijalistički pregledi iz domene ultrazvučne dijagnostike, kardiologije, ORL-a, pulmologije, ortopedije te internističke obrade. Vidimo se u Apfel Areni, novom centru naše Rivijere! - dodali su.


Vaša reakcija na temu