Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BOŽIĆ U ŠIBENIKU Poznati prvi izvođači ovogodišnjeg izdanja Adventure

BOŽIĆ U ŠIBENIKU Poznati prvi izvođači ovogodišnjeg izdanja Adventure

Na četiri lokacije očekuje se preko 50 raznolikih sadržaja i programa

Ovogodišnja Adventura, popularni božićni sajam u Šibeniku, počinje na blagdan sv. Nikole, 6. prosinca. U Adventurinom Parkiću (Perivoj Roberta Visianija) na pozornicu staje Edo Maajka, jedan od najpoznatijih repera u regiji, vrsni tekstopisac i sjajni performer kojeg ne treba posebno predstavljati. Jedan od predvodnika ovdašnje hip-hop scene od prvog albuma 'Slušaj mater' do nedavno izdanog 'Put u plus' naredao je brojne nastupe i nagrade, osvojio publiku i stekao brojne obožavatelje koji će bez sumnje ispuniti Parkić.

- Tjedan dana nakon prvog koncerta u Parkiću, u petak 13. prosinca, red dolazi i na Malu ložu. Čast da prve nastupe na novoj lokaciji šibenskog božićnog sajma pripala je trima damama: Jeleni Radan i Meritasicama Meri Jaman i Aniti Valo. Njihova dugogodišnja suradnja rezultirala je glazbenim konceptom When Tomorrow Comes u kojem ova tri osebujna vokala interpretiraju pjesme izvođača koji su utjecali na njihov glazbeni put. Upotpunjen autorskim skladbama i ponekim božićnim brojem, glazbeni program na Malu ložu donosi nešto intimniju predblagdansku atmosferu - najavljuju organizatori Adventure.

Bogati i raznoliki program Adventure grad će tijekom prosinca zaviti u božićno ruho. Na četiri lokacije očekuje se preko 50 raznolikih sadržaja i programa, a oni kojima se najmlađi najviše vesele – radionički programi Adventurice kreću u subotu, 7. prosinca, kada Galerija Matija otvara svoja vrata.

Još uvijek su otvoreni javni poziv za ugostitelje i ponuđače za najam kućica na Maloj loži te za sudjelovanje na Sajmiću, a zainteresirani prijave mogu podnijeti do utorka, 19. studenog. Više informacija i detalji javnih poziva dostupni su na službenim stranicama Turističke zajednice Šibenik. 

Vaša reakcija na temu