Božićna bajka ponovno udružila Grdovića, Stavrosa i Pejakovića, pogledajte spot

Božićna bajka ponovno udružila Grdovića, Stavrosa i Pejakovića, pogledajte spot

Pjesma se zove 'Na Božić mislim ja'

Trojica velikih zabavljača domaće estrade ponovno su zajedno u novoj pjesmi kao Tri mušketira. Mladen Grdović, Zlatko Pejaković i Jasmin Stavros upravo su objavili dirljivi video spot 'Na Božić mislim ja' u kojem poručuju kako se Božić slavi prvenstveno srcem. Snažnu poruku pjesme sjajno su utkali u prigodne blagdanske kadrove u kojima im pomažu i atraktivne plesačice. S njima trojicom, uvijek, kažu, mora biti veselo i zabavno. To je njihov zaštitni znak.   

- Blagdan Kristova rođenja slavimo ljubavlju prema ženi, djeci, obitelji, prijateljima, kolegama... A mi ga kao zabavljači slavimo i s pjesmom na usnama s našom publikom. U prosincu su mi koncerti najdraži jer cijela ta božićna energija potpuno me ispuni. I ljudi koji dolaze na naše koncerte posebno su veseli, a onda je na nama kao glazbenicima da im opravdamo to povjerenje - kaže Jasmin Stavros čije je ponašanje uoči snimanja novog spota neizmjerno zabavljalo i nasmijavalo njegove kolege. 

Poznat kao veliki esteta u oblačenju, za ovako poseban spot Stavros je od krojača iz Venecije naručio ručno rađeni smoking, a kako je isti kasnio nekoliko dana dva puta se odgađalo već dogovoreno snimanje jer popularni Staki ništa drugo nije želio obući. 


- Deset godina nisam obukao smoking za ovako važnu prigodu i ništa osim savršenstva ne želim na sebi. Neka se vidi da ja najbolje izgledam - bocnuo je Stavros svoje kolege i prijatelje. 

Mladen Grdović nije imao takvih problema. Njemu je smoking za snimanje odabrala njegova supruga Brankica

- Strogo vodim računa oko težine, držim dijetu i rekla mi je žena da sam se udebljao točno dvije kile i sedamdeset. (smijeh) Zato sam se namučio s remenom i morao sam obećati Brankici da do Nove godine idem na strogu dijetu. Samo riba na lešo i mineralna - istaknuo je Grdović znakovito namignuvši. 

Treći mušketir raskošna glasa Zlatko Pejaković  svojim prijateljima i kolegama kao i dečkima iz benda pripremio je na snimanju poklone kojima su se posebno obradovali. Iz svoje prebogate arhive tijekom desetljeća karijere odabrao je najzabavnije i najsmješnije slike sa svakih ponaosob i to im je uokvirio, a svakom je posvetio i posebnu blagdansku poruku.


- Stavrosu želim da nastupa ovako energično još 20 godina i da se manje živcira svakodnevnim problemima, a Grdoviću ću platiti sedmodnevni odmor u Međugorju bez mobitela i televizije. 

Nova pjesma Tri mušketira 'Na Božić mislim ja' dolazi iz provjerene glazbene radionice hitmejkera Nene Ninčevića i njihovog producenta Ljube Šeperića koji je i zaslužan za njihove mega uspješne karijere u sedmom desetljeću života. 

Tijekom božićnih blagdana sva trojica popularnih zabavljača nastupat će dan za danom, a uoči Božića sva trojica nastupit će zajedno na velikom koncertu Tri mušketira u Čakovcu. 


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(55534, "");
Pregledaj komentare