Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Božićne večeri u Perivoju
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Božićne večeri u Perivoju

Prekrasno uređeni Perivoj sa svojom gastro ponudom svaki dan privlači sve više posjetitelja

Koncertnim spektaklom u srijedu u Perivoju, Jasmin Stavros je definitivno pokazao da nije umoran i da je i dalje u dobroj formi! U dva sata neprekidne svirke, Stavros je nizao hitove i raspjevao sve goste Perivoja. U istom tonu Advent Perivoj nastavlja i ovaj petak, a goste će zabavljati Pink Panther band. 


Prekrasno uređeni Perivoj sa svojom gastro ponudom svaki dan privlači sve više posjetitelja željnih dobre hrane i zabave. U dnevnom điru Perivoj nudi nedjeljne, besplatne radionice za djecu pa će tako ove nedjelje, uz Čarobne animatore, moći napisati i ukrasiti pismo Djedu Božićnjaku!


Večernji đir uključuje glazbu uživo srijedom i petkom uz neizostavan božićni jelovnik s kućica. Ovog petka, 17. prosinca, plešemo uz Pink Panther band od 20 sati! 

Sve informacije i program mogu se naći na Instagramu.

Vaša reakcija na temu