Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Božićni sajam: Večeras na Rivi nastupa grupa Afterfire

Božićni sajam: Večeras na Rivi nastupa grupa Afterfire

Na repertoaru su im The Rolling Stones, Janis Joplin, Linda Ronstadt, Tracy Chapman...

Hladno vrijeme i bura nisu utišali glazbenu scenu Adventa na Rivi - nakon burnog četvrtka koji je prošao u zabavi i plesu večeras još jedna glazbena poslastica čeka sve posjetitelje Božićnog sajma - grupa Afterfire.

Radi se o peteročlanom splitskom bendu prepoznatljivog zvuka. Zaljubljenici su u rock i blues. Na repertoaru su im tako The Rolling Stones, CCR, Janis Joplin, Linda Ronstadt, Tracy Chapman, Fleetwood Mac, The Animals, ZZ Top, The Doors, Ray Charles... Afterfire je također i autorski band, a pjesme su im na engleskom i na hrvatskom jeziku.

- Kako su pred nama dani priprema za najveću ovogodišnju feštu, ne propustite večeras zagrijavanje na Rivi uz Afterfire band. Kao i svih ovih dana na kućicama se punom parom spremaju najbolje fritule i palačinke u Dalmaciji, ako niste kušali do sada eto prilike da guštate u njima uz izvrsno kuhano vino i veliki izbor rakijica - poručuju iz organizacije Božićnog sajma.

Vaša reakcija na temu