Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Božićni shopping najbolji je u Jokeru!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Božićni shopping najbolji je u Jokeru!

Zadnja kupovina u godini neka bude obilježena super popustima

Iz popusta u popuste - tako se to radi u Jokeru. Nakon Jokerove Petnaestice u naugodnijem splitskom shopping centru očekuje vas hrpa sjajnih božićnih akcija - najbolji uvod u sezonu sniženja. 

Dvanaesti je mjesec tradicionalno previše kratak, vrijeme za veliku božićnu kupovinu istječe prebrzo, a vama je na shopping listi ostalo pregršt poklona, namirnica, božićnih dekoracija ili chic modnih kombinacija koje još niste do kraja definirali? 

Upoznajte se s posebnim akcijama u kojima ćete uživati u idućim danima, sve do 24. prosinca: trgovine u Jokeru, među kojima je i velik dio ekskluzivnih modnih brandova, časte odličnim presale popustima - bilo da tražite zgodan poklon za svoje bližnje, zabavnu igračku za one koji se poklonima najviše vesele ili želite udahnuti još malo božićnog duha svom domu, Joker je vaša najbolja adresa za božićnu kupnju bez stresa. Listu popusta pronađite na linku.

Vaša reakcija na temu