Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BRACERA Pogledajte kako je bilo prošlog vikenda u poznatoj konobi
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

BRACERA Pogledajte kako je bilo prošlog vikenda u poznatoj konobi

Ugostiteljski objekt smješten između Dugog Rata i Duća garantira dobar provod

Bracera i ove zime mjesto na kojemu se može lijepo pojesti i zabaviti uz glazbu uživo. Uz izbor od nekoliko vrsta menija po cijeni od 250 kn po osobi, kvalitetnu spizu, dobro vino, besplatni prijevoz te provjerene bendove, zabava je zagarantirana. Prošlog vikenda su goste zabavljali TS Dukati i Festivo bend.

- Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je rezervirati ranije svoje mjesto. Novitet je da je srijedom dan za biftek po promotivnoj cijeni, poput tatar bifteka, carpaccia od bifteka te bifteka na žaru, a četvrtkom dani domaćih tjestenina također po promotivnim cijenama - poručili su iz ove konobe. 

Ako želite iznenaditi nekog vama dragog, dođite u ovaj poseban ambijent koji je komad raja na ovom dijelu Dalmacije. 

Broj telefona za rezervacije je 021735400 i 021735444.

Kako je bilo prošli vikend pogledajte na fotografijama...

Vaša reakcija na temu