Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (RTL) BRAK NA PRVU Nakon prekida, Ana odlučila napustiti Hrvatsku

BRAK NA PRVU Nakon prekida, Ana odlučila napustiti Hrvatsku

Problem počeli već tijekom prve bračne noći

Ana Jakuš i Alen Vlahović par su koji su spojili eksperti u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'. Par je od početka svoje komunikacije isticao da ima probleme u odnosu te se nisu slagali, a nakon toga su eksperiment odlučili i napustiti. No, i dalje su ostali aktivni na društvenim mrežama gdje dijele detalje svojih života. Može si vidjeti i kako su govorili o tome da se više ne druže, a sada je Ana donijela još jednu veliku životnu odluku. Naime, nakon devet godina rada odlazi iz jedne zagrebačke bolnice u kojoj je radila kao medicinska sestra. Ana je objavila fotografiju s kolegama na kojoj drži papir na kojem piše: 'Odlazim'. Nakon toga je otkrila i da odlazi u inozemstvo te da joj je to bila velika želja.

- Trebalo se posložiti puno kockica i napokon je to to. Teško je zbog obitelji, ali moram razmišljati dugoročno - rekla je za RTL.hr.

- Novi posao je samo jedna stepenica više prema mom cilju koji namjeravam ostvariti kroz nekoliko godina - dodala je te kazala da misli da je sada idealan trenutak za ovaj potez. 

- Dugo sam se pripremala i spremna sam za nove izazove - zaključila je.

Podsjetimo, Ana i Alen bili su treći par u showu koji je izgovorio sudbonosno 'da'. Alen je na vjenčanju bio nervozan čekajući Anu, no najbitnije mu je bilo da su mama, prijatelji i obitelj uz njega. Ana je bila nervozna, ali joj se mladoženja svidio na prvu. 

- Vidim da je visok, crn, huh! Onda mi se okrenuo i nasmijao - komentirala je Ana tada, no Alen nije imao tako pozitivne komentare.  

- Šok, šok, definitivno šok i samo šok - komentirao je Alen nakon što je vidio Anu. 

- Nekako uvijek jedno zamišljamo, a drugo nam se ostvari - dodao je. 

Ana je priznala Alenu kako je dosta nervozna, a on njoj kako nije te da mu je sve ravno. 

- Diši duboko - rekao je Alen Ani. 

- Vidim da je i on nervozan, iako nije to priznao. Očekivala sam da će on započeti razgovor jer mislim da je otvoreniji od mene. Nekako sam njegovu inicijativu čekala - rekla je Ana na vjenčanju, a njihovi problem počeli su već tijekom prve bračne noći i razgovora. 

Nisu se slagali tijekom cijelog puta, iako su pokušavali, a na kraju su odlučili i otići. No, ni to nije proteklo mirno. Alen je iznio svoje mišljenje o njihovo odnosu. 

- Shvatio sam da me kod Ane ne odbija samo izgled. To konstantno kolutanje očima koje je meni nekulturno... - rekao je Alen na posljednjoj ceremoniji dok je Ana isticala da se pjevač i radijski voditelj prijavio u show samo kako bi sebe promovirao. 

Vaša reakcija na temu