Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Broji se sitno do velikog otvorenja splitskog Centrala
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Broji se sitno do velikog otvorenja splitskog Centrala

Pred nama je dugo ljeto, a već ovog produženog vikenda imamo šest različitih DJ-eva koji će rasplesati našu vjernu publiku - poručili su iz kluba

Poznati splitski klub otvorit će svoja vrata ovog četvrtka u 23 sata. Veliko otvorenje najavljeno je nakon pune dvije godine stanke prouzrokovane koronavirusom. Kako doznajemo iz Centrala, ponovno otvorenje nije samo povratak u 'staro normalno' jer će klub svoje domaće i strane goste dočekati u novom ruhu.

- Znamo da su se Splićani i svi ostali gosti zaželjeli pravog provoda u gradu pod Marjanom i stoga smo malo odgodili ponovno otvorenje kako bi im pružili nešto novo, nešto drugačije. Vrlo smo uzbuđeni, u tijeku su posljednje pripreme, a što smo sve promijenili najbolje je da gosti sami vide ovog četvrtka. Pred nama je dugo ljeto, a već ovog produženog vikenda imamo šest različitih DJ-eva koji će rasplesati našu vjernu publiku - poručili su iz kluba.


Dalmatinski portal vodi vas na veliko otvorenje kluba Central. Svoje čitatelje nagrađujemo s 2*2 ulaznice, a sve što trebate učiniti je označiti koga biste poveli sa sobom u komentarima na našoj Facebook stranici. Sve dodatne informacije i VIP rezervacije možete dobiti putem broja telefona +385 (0)91 3323 234

Vaša reakcija na temu