Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bruno Petković u vezi je s bivšom suprugom Jerka Leke

Bruno Petković u vezi je s bivšom suprugom Jerka Leke

Nedavno su zajedno ljetovali na Murteru

Bruno Petković i Iva Šarić u vezi su već pet mjeseci, piše Story. Nogometaš Dinama navodno je već prisustvovao na nekoliko obiteljskih večera u Ivinoj obitelji, a nedavno su i zajedno ljetovali na Murteru.

Izvor blizak redakciji navodi kako se Bruno i Iva viđaju i druže oko pet mjeseci, a osim što je 25-godišnji Bruno već prisustvovao na nekoliko obiteljskih večera u Ivinoj obitelji, par je donedavno i zajedno ljetovao u Betini na Murteru. Naime, kako navodi izvor, Bruno se odlično slaže i s Ivinim bivšim suprugom, umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom koji je dio odmora proveo s Ivom i njezinim novim dečkom. Tamo su često zajedno ručali i družili se, a pridružili su im se i Luis Ibáñez, njegova supruga Matea te njihovi sinovi - Thiago i Mathias koji se inače ljeti druže i igraju s djecom Ive i Jerka.

Inače, 31-godišnja Iva za Jerka Leku se udala 2012. godine, nakon četiri godine veze. O njihovom razvodu počelo se pisati 2017. godine, a da je ljubavi došao kraj priznali su tek godinu dana kasnije. Unatoč tome što se ljubav ugasila, bivši supružnici njeguju prijateljski odnos te zajedno odgajaju sinove, sedmogodišnjeg Carlosa i petogodišnjeg Leona koji su im najveća životna sreća.

Vaša reakcija na temu