Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bubalo: Šibenik se crveni zbog ovoga, tko je čuo za Róisín Murphy...

Bubalo: Šibenik se crveni zbog ovoga, tko je čuo za Róisín Murphy...

Smatra da nekima treba uputnica za pregled

Estradni menadžer Ivica Bubalo smatra da se ne može uspoređivati doček Nove godine u Splitu i Šibeniku. Naime, Róisín Murphy će nastupiti na trgu kod katedrale sv. Jakova, a Severina i Vojko V na splitskoj Rivi.

- Róisín Murphy u Šibeniku. Garant 0,1% ljudi nije čulo za nju. Netko napiše 'svjetska zvijezda' i drugi to prepišu. Šibenik se crveni zbog ovoga. Pa to je Nova godina svih građana Šibenika. Ni prava svjetska imena ne bi smjela nastupati za Novu godinu. Koncert - da, ali samo koncert, pa tko voli neka plati - poručio je Bubalo, koji smatra da treba dati uputnicu za pregled onima koji su 'ovo napravili svojim građanima', kao i onima koji uopće uspoređuju sa Severinom i Vojkom.

Vaša reakcija na temu