Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Cabaret 'Ča je život vengo...' u Hrvatskom domu

Cabaret 'Ča je život vengo...' u Hrvatskom domu

'Predstava je rijetka prigoda da se čuje i vidi što su to 'odglumljene' novinske reportaže po kojima je Momčilo Popadić bio u srcima čitatelja'

Cabaret 'Ča je život vengo...', nadahnut stihovima, prozom i  novinskim reportažama Momčila Popadića (Blato na Korčuli, 25. ožujka 1947.-Split, 20. studenog 1990.) bit će održan 25. i 26. studenog 2023. u 20 sati u Hrvatskom domu u Splitu.

Predstava je zamišljena kao splet pjesama koje su na Popadićeve stihove skladali ponajbolji skladatelji hrvatske popularne glazbe (Z.Runjić, R. Dujmić) i izvodili velikani scene (Oliver Dragojević, Novi Fosili, Meri Cetinić...), i gotovo da nema osobe u ovim krajevima koja ne zna za 'Oprosti mi pape', 'Skitnica', 'Tonka', 'Imala je lijepu rupicu na bradi', 'Čuješ li me je l' ti drago?', 'Ča je život vengo fantažija', 'Svoju zvizdu slidin', 'Da mi je biti morski pas'...

'Predstava je rijetka prigoda da se, uz to, čuje i vidi što su to 'odglumljene' novinske  reportaže po kojima je Popadić bio u srcima čitatelja širom države, a interpretirat će se i njegova poezija i proza', poručuju iz Hrvatskog doma.

U predstavi glume, pjevaju i plešu: Marjan Nejašmić Banić, Bojan Brajčić i Petar Salečić, dramaturg je Bojan Brajčić, dizajnerica Sanja Rocco, autor fotografije Matko Biljak, a producentica Lidija Ivanda - Teatar Erato.

Karte se mogu kupiti na prodajnim mjestima (Tisak media u City centru i Dancing Bearu, Dioklecijanova 6), i online na Adriaticketu.

Vaša reakcija na temu