Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Čak je i Tito morao prokomentirati izvedbu himne: Plenković izbečio oči, napokon smo se riješili one što je stalno pjevala

Čak je i Tito morao prokomentirati izvedbu himne: Plenković izbečio oči, napokon smo se riješili one što je stalno pjevala

Na YouTubeu je objavljen prerađeni video

Netko je na YouTubeu objavio prerađeni video Josipa Broza Tita u kojem komentira izvedbu himne Josipe Lisac

- Gledao sam malo jučer tu inauguraciju, kako ona žena pjeva i to tako. Samo nisam razumio je li to neka obična pjesma ili neka politička. Poslije su mi rekli da je to himna, malo sam bio iznenađen, kako da kažem... Nisam očekivao takvu himnu, da se tako himna izvodi. Kad izvodiš himnu, ti moraš da se obučeš u neku narodnu nošnju, da pokažeš svoj identitet - riječi su koje prate Tita u ovoj sinkronizaciji.

'Tito' se dotaknuo i Plenkovićevog uzdisanja tijekom himne. 

- Izbečio oči, znam da bi on najviše htio da mu pjeva onaj Mate Bulić. Napokon da smo se riješili one pjevačice koja je stalno pjevala, stalno nešto izvodila. Milanović je ispratio, kao idi i ne vraćaj se više - zaključak je videa.


Vaša reakcija na temu