Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ODA DOMOVINI Splitski zbor novim projektom želi pružiti potporu svima u izolaciji

ODA DOMOVINI Splitski zbor novim projektom želi pružiti potporu svima u izolaciji

Splitski zbor Camerata Vocale Split poslao je motivirajuću glazbenu gestu s nadom da će nas sve ohrabriti

Mješoviti pjevački zbor Camerata Vocale Split pod ravnanjem dirigentice dr. sc. Sare Dodig Baučić realizirao je virtualni projekt pod nazivom iZBOR/ iCHOIR Camerate Vocale Split i to iz želje da se ujedine virtualno kada je nemoguće ostvariti to fizički i pruže potporu svima koji nam omogućuju život u izolaciji.

Riječ je o glazbenoj gesti koja je nastala u iznenadnoj situaciji izolacije i traženja načina da se članovi Camerate na neki način ipak 'okupe' i zapjevaju zajedno. Audio produkciju za virtualni zbor potpisuje Hrvoje Domazet, dok je za video produkciju zaslužan fra Jerko Kolovrat.

Pjesmu 'Tvoja zemlja' (glazba: Alfi Kabiljo, tekst: Drago Britvić, izvođač originala: Vice Vukov, obrada: Sara Dodig Baučić) posvećuju svim ljudima koji se nalaze u teškoj situaciji, zdravstvenim djelatnicima, svima koji su trenutno na radnim mjestima izloženi oboljenju, svim pacijentima sa željom za ozdravljenje, kao i svima onima kojima su domovi oštećeni u minulom potresu.


Snagom zajedništva splitski zbor Camerata Vocale Split poslao je motivirajuću glazbenu gestu s nadom da će nas sve ohrabriti, osobito one kojima je najteže.

Vaša reakcija na temu