Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ČAROBNA ŠUMA: Provjerite detaljan program splitskog Krnjevala za najmlađe

ČAROBNA ŠUMA: Provjerite detaljan program splitskog Krnjevala za najmlađe

U subotu i nedjelju je krnjeval za osnovnoškolce u Đardinu, a u ponedjeljak krnjeval vrtića u velikoj dvorani na Gripama

Program ovogodišnjeg dječjeg krnjevala je raspoređen na tri dana. U subotu i nedjelju je Krnjeval za osmoškolce u Đardinu, a u ponedjeljak Krnjeval vrtića u velikoj dvorani na Gripama.

U subotu je otvorenje dječjeg Krnjevala, a u nedjelju interaktivna predstava i povorka zajedno s 'velikima'.

Program u Đardinu počinje u subotu 16.30 sati prijavom dječjih maski na natjecanje i predstavljanjem maski, u 17 je otvorenje 'Čarobne šume' i predaja ključeva dječjeg Krnjevala te nastupi dječjih skupina, a dalje se program nastavlja s 'velikim' maškarama. U 18 sati je maskenbal pasa, odnosno Paškare, u 18.30 je krnjevalska modna revija za velike i male, a u 20 sati je otvorenje 'Čarobne šume' uz Leteći odred.

Program u nedjelju počinje u 11 sati predstavom 'Čarobna šuma' u Đardinu i proglašenjem najbolje maske dječjeg krnjevala od subote. U 11.45 sati kreće krnjevalska povorka iz Đardina, preko Marmontove do Rive gdje svira Cubismo.

Karneval za vrtiće na rasporedu je u ponedjeljak od 10 do 11.30 sati u velikoj dvorani na Gripama. 


Vaša reakcija na temu