Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Čarobni prosinac u City Centeru one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Čarobni prosinac u City Centeru one

Kada pronađete odlične poklone, pobrinite se za to da oni istaknu i kao najljepše dekorirani!

Blagdani su savršena prilika da onim osobama koje su vam izmamile osmijeh na lice date do znanja da vam je drago što su dio vašeg života! Odaberite savršene božićne poklone za svoje najdraže u City Centeru one uz najbolji izbor trgovina i odlične popuste te ih besplatno zamotajte; mališanima probudite blagdanski duh uz Djeda Božićnjaka te na svakom koraku osjetite toplu blagdansku čaroliju. Kako bi potraga za savršenim poklonima protekla bez stresa City Center one 22. i 23. prosinca radi do 22 sata.

Odabrati savršen poklon za baš sve drage osobe izgleda kao nemoguća misija? Ne brinite, imamo rješenje: priuštite im neodoljiv shopping doživljaj – darujte im poklon bon City Centera one! Njime darujete nevjerojatnu mogućnost izbora u više od 450 trgovina u City Centeru one Split, Zagreb East i Zagreb West te priliku da vaši najmiliji odaberu nešto baš po svojem guštu iz njima omiljenih trgovina. Poklon bon možete kupiti online te, gotovinom i karticama, na Mjestu za informacije svoga City Centera one. A upravo ondje imate priliku sve do kraja tjedna odabrati još jedan neodoljiv poklon i ujedno učiniti dobro djelo. Naime, kupnjom hoodice #ŽelimSveMoguSve za 150 kuna, imate priliku dati svoj doprinos udruzi DORA za stipendiranje mladih osoba slabijeg imovinskog stanja.

A kada pronađete odlične poklone, pobrinite se za to da oni istaknu i kao najljepše dekorirani! Za to će se pobrinuti vješte, maštovite i kreativne aranžerke u City Centeru one koje će svaki poklon kupljen u Centru besplatno omotati i dekorirati od 10. do 24. prosinca (10.12., 13.-16.12. od 10 do 20 sati; 11.-12.12., 17. do 23.12. od 10 do 21 sat i 24.12. od 10 do 17 sati).

Puno je planova za predstojeće blagdane, ali Djed Božićnjak i njegova vesela družina pomno prate preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite te će, ovisno o njihovim odlukama, City Center one zadržati pravo izmjene i promjene programa.

Vaša reakcija na temu